SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

SCROLL DOWN

Emotions culinary

DISCOVER THE MENU

Gatronomic Heritage

The gourmet Sicily of the volcano is reflected in a tradition that has distant roots in the Grand Tour in Sicily and in nearby Taormina. A refined cuisine, also of tradition, but of refined international taste. La Riserva Bistrot, on the Tenuta di Cavanera sull’Etna, is a home of excellence in Born in Sicily. Enhancement of the raw material, technique and heart for a highly professional kitchen team. The Pennisi family is the partner chosen by Firriato to lead this restaurant.

DISCOVER THE MENU

Food Experience

The Menu

Bianca di Faraona dolcificata e leggermente affumicata con Confettura Di Fichi Neri
Carpaccio di Gambero Rosso di Sicilia, Hummus di Piselli germogliati, Velo di Maiorca e Sesamo
Cavolo Trunzu Di Aci con le sue consistenze su crostone di Tofu e Cipolla croccante al “Caeles Nero d’avola”
Flan di Verdure spontanee su Zuppa di Ricotta e Pane arso
Prosciutto Cotto artigianale, Ortaggi croccanti in Aceto e Maionese di Soia agrumata
Tentacolo di Polpo croccante, Patata Vitelotte, Cipolla a “Le Sabbie dell’Etna Rosso”, Chips di Riso nero

Arborio Mantecato al Cavanera Rosso “Rovo Delle Coturnie” con fiocchi di crema di Caprino
Gnocchi di Rapa burro acido e salvia con carpaccio di Tartufo
Raviolacci Fuori Norma
Spaghetti tirati a mano, polpa di Ricci e pesto di Salicornia
Tagliatelle di grano arso al Ragout di Pollanca con Casucavaddu bruciato
Zuppa di Porcini Etnei in Pagnotta croccante di Timilia e Pecorino stagionato

Darna di Pesce di Lenza, Pachino stufato e Melanzana abbottonata all’olio E.V.O
Filetto di Vitello siciliano riposato al fieno, Mallone di Patata pralinata alla Nocciola e Cavuliceddi ripassati
Punta di petto di Suino con il suo quinto quarto stracotto, Paté di Fegato grasso laccato al Miele e Passito con Caponata di Mele
Sgombro leggermente scottato, battuto di Pomodorini gialli, Ostrica croccante e Cucunci in tempura
Agnello scottadito con Cipollotto brasato in emulsione di Menta, la crema di Peperoni vanigliati

Scrigno di Sfoglia con crema Chantilly e Fragoline
Era Cannolo
Mousse di Cioccolato fondente, Sfoglie di Nocciole e gocce di Passito
Biancomangiare di Mandorla e Modicano
Forse Cassata

Book your table

Loading...

Restaurant reservation

HE RESERVATION REQUEST MUST BE CONFIRMED BY THE STAFF, WHICH WILL PROVIDE TO CONTACT YOU.

* Required field

Weather

Contrada Verzella (CT)

Follow us

Where we are

Useful Numbers

Phone: 348 938 3503

Discover Firriato Hospitality

Pennisi Group

A dedicated team that expresses knowledge and interpretative value. Like in a big orchestra. Pennisi Group is synonymous with excellence and creativity. Innovation and gastronomic research characterizes each execution. A great Italian cooking school that Firriato wanted with him on Etna.

Copyright 2019 – Firriato

La Riserva Bistrot e Wine Experience, Gaema SNC di G. M. e E. G. E. Pennisi – C/DA Verzella, Castiglione di Sicilia – P. IVA 05219400875

to-topto-top